Judge Dredd : Ο ‘Νόμος’ επιστρέφει μέσα από την μικρή οθόνη !

by Αντρέι Κοτσεργκίν 

Μπορεί πλέον το πολυπόθητο sequel του Cult και λατρεμένου DREDD να φαντάζει όνειρο απατηλό να όμως που από το πουθενά ο «Νόμος» κάνει την επανεμφάνιση του. Το αγαπημένο Judge Dredd comic μεταφέρεται σε τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο Judge Dredd: Mega City One ! 

Σύμφωνα πάντα με το Entertainment Weekly η εταιρεία διανομής IM Global και η εκδοτική Rebellion ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να μεταφέρουν τον αγαπημένο μας μπάτσο σε τηλεοπτική σειρά.  Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το ποίος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Dredd όμως ειλικρινά δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας οπαδός του χαρακτήρα που να μην επιθυμεί την επιστροφή του Karl Urban στον ρόλο του Δικαστή. Εκτός φυσικά αν είσαι μερακλής και προτιμάς την εκδοχή του Stallone ! Πάντως το γεγονός ότι ο Urban ανέβασε την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ίσως να αποτελεί ελπιδοφόρο σημάδι. Φυσικά μπορεί απλά ο ηθοποιός να ρίχνει τις γέφυρες για πιθανή συνεργασία. Άλλωστε στο παρελθόν έχει εκφράσει άπειρες φορές την επιθυμία του να ξαναφορέσει το κράνος του Dredd και να επαναφέρει την τάξη και τον Νόμο στην ταλαιπωρημένη φουτουριστική μεγαλούπολη της Mega City One. Όπως και να χει αυτή η συνεργασία πρέπει να γίνει !

de

Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει ο Mark Stern που στο παρελθόν έχει δουλέψει στα Battlestar Galactica και Defiance και ο οποίος δήλωσε σχετικά με νέο του εγχείρημα :

‘ Ο Δικαστής Dredd είναι από εκείνες τις επιδραστικές sci-fi ιδιοκτησίες που μέσα από τον χρόνο γίνονται ολοένα και περισσότερο επίκαιρες. Δεν είναι μονάχα ένας τεράστιος κόσμος γεμάτος από έντονο και καυστικό κοινωνικό σχολιασμό αλλά επίσης είναι διαολεμένα ξεκαρδιστικός ! Ως οπαδός του comic αλλά και των δυο ταινιών μπορώ να πω ότι η ευκαιρία που μου δίνεται να αναπτύξω αυτή την σειρά, μαζί με τους συνεργάτες μου, είναι η υλοποίηση ενός προσωπικού μου ονείρου.’

Η σειρά θα τοποθετείται γύρω από τον Δικαστή Dredd και την προσπάθεια του να επιβάλλει τον Νόμο του επάνω στα Καθάρματα που μαστίζουν την πόλη του ενώ ταυτόχρονα θα επικεντρώνεται και σε άλλους Δικαστές. Με λίγα λόγια θα είναι ένα φουτουριστικό «Cop Show» !  Ενώ έχουμε και το πρώτο μας teaser/πόστερ !

dred

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποίο δίκτυο θα προβάλλει την σειρά και πότε όμως σίγουρα αναμένουμε με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον περαιτέρω εξελίξεις και ελπίζουμε επιτέλους να δούμε τους Dark Judges αλλά και αρκετούς μεταλλαγμένους. Και που ξέρεις ίσως να απολαύσουμε και επιτέλους τηλεοπτικά την επική μάχη των «The Burger Wars» !

 

Αν σας άρεσε το παραπάνω άρθρο ρίχτε μας και ένα like στην επίσημη σελίδα του The Bat Country Press στο Facebook ώστε να διαβάσετε περισσότερα. 

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑